Home Onze school

Onze school

de schakel Leiderdorp klaslokaalDe naam ‘De Schakel’ symboliseert het samen leren en de individuele ontwikkeling van ieder kind. Alle schakels (lees: kinderen, leerkrachten en ouders) zijn verbonden met elkaar en vormen een ketting. Iedere afzonderlijke schakel is bijzonder en krijgt een plaats.

Binnenhof Leiderdorp

De Schakel ligt in de wijk Binnenhof. Het schoolgebouw van De Schakel is 45 jaar geleden gebouwd en in 2003 en 2013 grondig verbouwd en uitgebouwd. Het schoolgebouw en het schoolplein zien er goed en verzorgd uit.
De Schakel is een gezellige school die graag een veilige, moderne en effectieve school wil zijn voor kinderen. Het leerlingaantal ligt al een aantal jaar rond 275 kinderen die verdeeld zijn over 10 groepen. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan vernieuwingen op het gebied van onderwijs.
Dit alles in goed overleg tussen de belangrijkste schakels: kinderen, leerkrachten en ouders!