071 589 0988
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Letterspeurtocht: groep 3 en groep 4 leren samen!

Letterspeurtocht: groep 3 en groep 4 leren samen!

29 oktober 2019 | Nieuws

In de Kinderboekenweek waren er allerlei leesactiviteiten in de groepen. Wat dacht je van een letterspeurtocht door de school? De leerlingen van groep 3 en groep 4 leerden samen. Ze speurden naar allerlei letters en ze maakten van de gevonden letters vervolgens woorden. Het was zoeken en puzzelen geblazen!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This