071 589 0988
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Studiedag Themagericht lesgeven

Studiedag Themagericht lesgeven

13 oktober 2019 | Nieuws

Woensdagmiddag 9 oktober was ons tweede studiemoment dit schooljaar. Onder leiding van Frank Coert kregen we informatie over de uitgangspunten van Themagericht onderwijs. We kregen inzicht in de urgentie om onze leerlingen voor te bereiden op de samenleving van de toekomst, waarbij de zogenaamde 21-century-skills erg belangrijk zijn. Ook ontstond er een dialoog over het belang van kennis versus vaardigheden. Het was een inspirerende middag die het team veel tools heeft gegeven om het thema, dat na de herfstvakantie begint, voor te bereiden: ‘Echt Nederland’. We zoomen in op Nederlandse tradities, hoe ons land bestuurd wordt en het typisch Hollandse beeld.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This