071 589 0988
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Herinrichting schoolplein

Herinrichting schoolplein

15 juni 2019 | Nieuws

De Schakel blijft vernieuwen! We zijn druk bezig met de herinrichting van het schoolplein. Op de poster staan de  (voorlopige) plannen. Deze hangt in de gang van de groepen 5&6. Loop even langs en laat ons weten wat je er van vindt. Als alles meezit is na de zomervakantie een gedeelte van het plein al verbouwd!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This